Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв - Корецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.
Keywords: солодкі страви; десерт; піноутворення; глюкозо-фруктозний сироп; мальтодекстрин; sweet dishes; dessert; foaming; glucose-fructose syrup; maltodextrin; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи