Корецька, Ірина ЛьвівнаПушка, Ольга Сергіївна2013-10-142013-10-142013Корецька, І. Л. Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв / І. Л. Корецька, О. С. Пушка // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO» 19 березня. – Київ, 2013 р. – С. 87-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10325Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.uk-UKсолодкі стравидесертпіноутворенняглюкозо-фруктозний сиропмальтодекстринsweet dishesdessertfoamingglucose-fructose syrupmaltodextrinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких стравThesis