Ришканич, Роман ОлександровичСтрашинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана Петрівна2023-02-032023-02-032019Ришканич, Р. О. Особливості виготовлення ковбасних виробів із овочевими добавками / Р. О. Ришканич, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 354–355.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38959Через зміну способу життя в останні роки зростають потреби споживачів у швидкій, зручній та здоровій їжі. За рахунок цього виникає необхідність проведення досліджень з метою розробки м’ясопродуктів із зниженим вмістом масової частки жиру та включення оздоровчих компонентів до складу рецептури.Для досягнення цієї мети розглянуто заміну жировмісної м’ясної сировини такими інгредієнтами як:морква, гарбуз, шпинат, червоний перець, фіолетова капуста.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівфіолетова капустаморквагарбузшпинатчервоний перецьм’ясна сировинаОсобливості виготовлення ковбасних виробів із овочевими добавкамиThesis