Стан ринку годинників в Україні - Артюх, Тетяна Миколаївна; Пусев, В. (My University, 2000)
У статті запропоновано аналіз ринку годинників в Україні. The paper presents the analysis of watches market in Ukraine.
Keywords: стан ринку; state of the market; годинники; якість; асортимент; watches; quality; range; кафедра експертизи харчових продуктів