Шамшур, Анна ГригорівнаПольовик, Володимир ВікторовичСилка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена Володимирівна2020-12-162020-12-162019Деклараційний патент на корисну модель № 131287 UA МПК (2018.01) A23L 21/00 A23L 29/00 A23L 33/00. Склад низькокалорійного білкового десерту / Шамшур А. Г., Польовик В. В., Силка І. М., Матиящук О. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2018 07497 ; заявл. 04.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32361Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить сухий яєчний білок, пюре селери, клітковину льону, сироватку, як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains dry egg white, celery puree, flax fiber, whey, glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener.білковий десертяблучне пюреяєчний білоксухий білокпюре селериклітковина льонусироваткаглюкозно-фруктозний сиропprotein dessertapplesauceegg whiteprotein powdercelery pureeflax fiberwheyglucose-fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131287)Technical Report