Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131287) - Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2019)
Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить сухий яєчний білок, пюре селери, клітковину льону, сироватку, як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains dry egg white, celery puree, flax fiber, whey, glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener.
Keywords: білковий десерт; яблучне пюре; яєчний білок; сухий білок; пюре селери; клітковина льону; сироватка; глюкозно-фруктозний сироп; protein dessert; applesauce; egg white; protein powder; celery puree; flax fiber; whey; glucose-fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції