Розвиток підприємств продуктового ритейлу: сучасні тренди та перспективи - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2024)
Досліджено характерні особливості розвитку підприємств продуктового ритейлу, охарактеризовано антикризові стратегії та перспективи їх подальшого функціонування у зв’язку зі світовими тенденціями зростання цін на продовольчі товари. Окреслено подальші шляхи утримання своїх позицій на ринку. The characteristic features of the development of food retail enterprises are studied, anti-crisis strategies and prospects for their further functioning are characterized in connection with global trends in rising food prices. Further ways of maintaining their positions in the market are outlined.
Keywords: торгівля продуктами; динаміка цін; антикризове управління; політика стриманого розвитку; price dynamics; кафедра маркетингу