Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
Сучасні технології підготовки питної та технічної води. Фізико-хімічні та біологічні аспекти очищення води. Фасовані води та напої: актуальні питання технології та якості. Водопідготовка харчових виробництв. Очищення промислових стічних вод. Зневоднення та переробка осадів. Еколого-економічні аспекти раціонального водокористування. Modern technologies of drinking and industrial water. Physico-chemical and biological aspects of water treatment. Packed water and beverages, topical issues of technology and quality. Water treatment food industry. Treatment of industrial wastewater. Dewatering and sludge processing. Ecological and economic aspects of sustainable water use.
Keywords: водопідготовка; технічна вода; питна вода; drinking water; process water; water treatment