Кружко, Ольга Миколаївна2021-09-232021-09-232021Кружко, О. М. Дослідження можливості використання японського чаю матча при виробництві масляного бісквітного напівфабрикату з впровадженням нового асортименту в кондитерському цеху ТОВ «Сільпо-фуд» у місті Києві : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Миколаївна Кружко ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 161 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35600otherяпонський чай матчабісквітний напівфабрикатпіноутворююча здатністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості використання японського чаю матча при виробництві масляного бісквітного напівфабрикату з впровадженням нового асортименту в кондитерському цеху ТОВ «Сільпо-фуд» у місті КиєвіOther