Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГапченко, Наталія ОлегівнаБондар, Світлана Віталіївна2013-01-282013-01-282011https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5697Розроблено композицію для виготовлення шинок , що містить яловичину74,7-84,1, сіль1,9-2,1, прянощі 0,45-0,50, нітрит натрію 0,037-0,042, пірофосфат або дифосфат 0,22-0,25, рослинну білкову добавку 1,868-2,944,воду, яка відрізняється тим, що містить тваринний білок 0,037-0,084. Designed for the production of hams composition containing beef 74,7-84, 1, 1,9-2 salt, 1, 0,45-0,50 spices, sodium nitrite 0,037-0,042, pyrophosphate or diphosphate0,22-0,25 , vegetable protein supplement 1,868-2,944, water, characterized in that it contains animal protein 0,037-0,084.otherтваринний білокanimal proteinкомпозиціяшинкарослинна білкова добавкарастительная белковая добавкаcompositionhamvegetable protein supplementкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 65940)Other