В царині науки і практики: Всеукраїнський День в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілова - Кравчук, Володимир Іванович; Бабинець, Тетяна Леонідівна; Ясенецький, Володимир; Шустік, Л.; Новохацький, Микола Леонідович; Сербій, В.; Маринін, С.; Левченко, П. (My University, 2015)
В статті наведено інформацію про Всеукраїнський День поля 2015 в УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілова. This article provides information about the Ukrainian Field Day 2015 at L. Pogorilyy UkrNDIPVT.
In the sphere of science and practice: Ukrainian Field Day at L. Pogorilyy UkrNDIPVT
Keywords: сільгосптехніка; рослинництво; тваринництво; agricultural technique; plant-grower; stock-raising