Курцов, Валентин Сергійович2021-09-232021-09-232021Курцов, В. С. Проект хлібозаводу потужністю 45 т/добу в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області з застосуванням класичних технологій тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентин Сергійович Курцов ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 84 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35574otherхліб «Гусарський»хліб з цибулеюбатони поліськікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект хлібозаводу потужністю 45 т/добу в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області з застосуванням класичних технологій тістоприготуванняOther