Оцінка економічної ефективності розвитку туризму на Рівненщині - Петренко, Юлія Василівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2015)
Здійснено оцінку економічної ефективності розвитку туризму на Рівненщині
Keywords: економічна ефективність; туризм; розвиток галузі; кафедра готельно-ресторанної справи