Лавров, Олександр МихайловичСімакіна, Валентина СергіївнаКорнелюк, Ольга ОлександрівнаКохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152009Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок / О. М. Лавров, В. С. Сімакіна, О. О. Корнелюк, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11361Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування.uk-UKпомадні цукеркиглюкозно-фруктозний сироппатокатермін зберіганняраціональне дозуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfondant sweetsglucose-fructose syrupsyrupshelf liferational dosageВикористання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерокThesis