Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок - Лавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2009)
Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування.
Keywords: помадні цукерки; глюкозно-фруктозний сироп; патока; термін зберігання; раціональне дозування; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; fondant sweets; glucose-fructose syrup; syrup; shelf life; rational dosage