Громадське виховання та громадська активність студентської молоді - Чернова, Анна Олександрівна; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
Важливим завданням громадянського виховання є становлення громадянськості, формування громадянських компетентностей, здатностей і навичок людини із соціальної адаптації і життя в умовах громадянського суспільства і правової держави, що формуються шляхом засвоєння соціального досвіду і відносин у суспільстві у процесі практичної соціально-орієнтованої діяльності. An important task of civic education is to establish citizenship, civil competencies, abilities and skills of human social adaptation and life in a civil society and rule of law, which are formed by the assimilation of social experience and relationships in the community in the process of practical social-oriented activities.
Keywords: громадська активність; студенти; громадське виховання; public education; students; social activity; кафедра гуманітарних дисциплін