Веремчук, Софія ОлександрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-292016-09-292016Веремчук, С. О. Сучасний підхід до створення напоїв оздоровчого призначення / С. О. Веремчук, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24258В умовах підвищеного психоемоційного навантаження та погіршення екологічного стану довкілля потреба людини в біологічно активних речовинах істотно зростає. In terms of increased emotional stress and deterioration of ecological environmental human need for biologically active substances increases substantially.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівнапої оздоровчого призначеннябіологічно активні речовинисмузіbeverage for health improvementbiologically active substancesBeverage for health improvement Biologically active substances stripСучасний підхід до створення напоїв оздоровчого призначенняOther