Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2021-12-092021-12-092021Стукальська, Н. М. Дослідження впливу діаметрів отворів решітки на деформаційні властивості фаршів з м’яса курятини / Н. М. Стукальська // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 13-14 травня 2021 р. – Житомир, 2021. – С. 137–140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36778На процес подрібнення і отримання якісного фаршу з заданими структурно-механічні властивості впливає взаємозв’язок конструктивних параметрів м’ясоподрібнювача і фізико-хімічні властивості сировини. В роботы було визначено як напруга впливає на зміни об’ємних розмірів часток фаршу і яка залишкова деформація фаршу, яка не зникає після зняття напруги. Відповідно діаметр отворів решіток має вплив на структурно-механічні властивості отриманих фаршів з різних видів м’яса курятини, які в свою чергу впливають на якість готової м’ясної кулінарної продукції січеної групи.otherпроцес подрібненням’ясний фаршреологічні властивостім’ясорубкаmincing processmeat grinderminced meatrheological propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження впливу діаметрів отворів решітки на деформаційні властивості фаршів з м’яса курятиниThesis