Гетьман, Сергій Анатолійович2022-10-312022-10-312022Гетьман, С. А. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якості виробництва масла солодковершкового екстра 82,5% жиру для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Анатолійович Гетьман ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 103 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38581otherкафедра експертизи харчових продуктіввершкове маслотехнологія вершкового масласистема управління якостіРозроблення рекомендацій з впровадження системи управління якості виробництва масла солодковершкового екстра 82,5% жиру для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»Other