Дорохович, Антонелла МиколаївнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаЛазоренко, Наталія Петрівна2012-04-262012-04-262012Дорохович, A. M. Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів / A. M. Дорохович, Є. І. Ковалевська, Н. П. Лазоренко // Наукові праці. – 2012. – Т. 1, Вип. 40. – С. 156-160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1012Досліджено структурно-механічні властивості маффінів на основі цукру білого, встановлено вплив цукрозамінників фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості маффінів. Наведено основні реологічні показники тістових мас маффінів.Structural-mechanical properties of muffins based on white sugar were investigated, the influence of fructose sugar substitutes and lactulose prebiotic on the structural-mechanical properties of muffins was established. The main rheological parameters of the test masses of muffins are given.otherмаффінпребіотик лактулозареологічні властивості тістаmaffinprebiotic lactuloserheological properties of doughкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення структурно-механічних властивостей тіста для мафінів