Самойленко, І. П.Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина Львівна2013-11-082013-11-082013Самойленко, І. П. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / І. П. Самойленко, О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 9 (106). – С. 3-6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11123Проведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів. The properties of modified starches have been investigated.uk-UKмодифікований крохмальпіноподібна структурагідрофільністькондитерські виробиmodified starchfoam structurehydrophilicityconfectioneryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структуриArticle