Багатокритеріальна оптимізація - Сєдих, Ольга Леонідівна; Савчук, О. О. (My University, 2019)
Розглянута задача проектування складних багатокритеріальних систем. Завжди при виборі найкращого варіанта доводиться враховувати багато різних вимог, що пред'являються до системи (об'єкта).The task of designing complex multicriteria systems is considered. When choosing the best option, you always have to take into account many different requirements for the system (object).
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; крива компромісних рішень; оптимальний план; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки