Розробка системи живлення вакуумних захватів укладальника - Бухтіяров, Олександр; Сиротинко, Роман; Ковальов, Олександр Іванович (My University, 2014)
Розроблена схема створення вакууму для захватів укладальної машини значно простіша та економічна за існуючі системи створення вакууму з використанням вакуумних насосів та додаткової апаратури. Представлена система проста у виготовленні, монтажу та обслуговуванні має підвищену надійність. The scheme create a vacuum to capture laying machines much simpler and economical than existing systems create a vacuum using vacuum pumps and additional equipment. This system is simple to manufacture, installation and service has improved reliability.
Keywords: захватна головка; вакуумний захват; gripper head; vacuum gripper; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки