Майборода, Олена ІванівнаСімурова, Наталія Вячеславівна2023-09-212023-09-212020Майборода, О. І. Структурні полісахариди як спеціальні харчові продукти / О. І. Майборода, Н. В. Сімурова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. –Київ : НУХТ, 2020. – С. 53-54https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41115В тезах використовувався аналіз вітчизняних та закордонних літературних джерел стосовно біологічної активності рослинних полісахаридів, які погано перетравлюються в організмі людини.otherкафедра харчової хіміїнекрохмальні або структурні полісахаридибіологічна активністьсорбційна активністьnon-starch or structural polysaccharidesbiological activitysorption activityСтруктурні полісахариди як спеціальні харчові продуктиThesis