Структурні полісахариди як спеціальні харчові продукти - Майборода, Олена Іванівна; Сімурова, Наталія Вячеславівна (My University, 2020)
В тезах використовувався аналіз вітчизняних та закордонних літературних джерел стосовно біологічної активності рослинних полісахаридів, які погано перетравлюються в організмі людини.
Keywords: кафедра харчової хімії; некрохмальні або структурні полісахариди; біологічна активність; сорбційна активність; non-starch or structural polysaccharides; biological activity; sorption activity