Національний університет харчових технологій2014-04-022014-04-022013Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки. – К. : НУХТ, 2013. – 169 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13625Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м'ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and new approaches to assessment quality and safety of raw materials and products industry based on modern physico-chemical methods, use of alternative raw materials, advanced technology and energy saving equipment, improving the efficiency of enterprises.молочна галузьнетрадиційна сировинаенергозбереженняобладнанняdairy industryalternative raw materialsenergy savingsequipmentТехнічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузейOther