Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей - Національний університет харчових технологій (My University, 2013)
Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м'ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and new approaches to assessment quality and safety of raw materials and products industry based on modern physico-chemical methods, use of alternative raw materials, advanced technology and energy saving equipment, improving the efficiency of enterprises.
Keywords: молочна галузь; нетрадиційна сировина; енергозбереження; обладнання; dairy industry; alternative raw materials; energy savings; equipment