Роль фізичної культури і спорту в орієнтації здобувачів вищої освіти на здоровий спосіб життя - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2024)
Проведено аналіз наукової літератури з вивчення проблеми основ здорового способу життя, роль фізичної культури і спорту в орієнтації здобувачів вищої освіти на здоровий спосіб життя

An analysis of the scientific literature on the problem of the basics of a healthy lifestyle, the role of physical culture and sports in the orientation of higher education seekers to a healthy lifestyle was carried out
Keywords: здоровий спосіб життя; фізична культура; кафедра фізичного виховання