Тимохіна, Леся Анатоліївна2023-04-252023-04-252023Тимохіна, Л. А. Обґрунтування доцільності використання фруктози для надання хлібобулочним виробам оздоровчих властивостей та впровадження розробленого виробу в проєкті пекарні в м. Вараш Рівненської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тимохіна Леся Анатоліївна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2023. – 107 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40361otherфруктозабулочні виробиfructosebakery productsReventDiosnaKumkayaкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОбґрунтування доцільності використання фруктози для надання хлібобулочним виробам оздоровчих властивостей та впровадження розробленого виробу в проєкті пекарні в м. Вараш Рівненської областіOther