Етапи артикуляційної модифікації слова (12-6 тис. років тому) - Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2005)
Розглядується напрям змін у мові з точки зору покращення вимови, після зниження смислової ролі артикуляції, яка грала важливу роль на початкових етапах словотворення.
Keywords: прискорення вимови; зниження смислової ролі артикуляції; ускорение произношения; снижение смысловой роли артикуляции; acceleration of pronunciation; reduced the role of semantic articulation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв