Вибір сушильної установки для сушіння насіння соняшника - Похожаєв, Олександр Євгенійович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2012)
Наведено обґрунтування вибіру сушильної установки для сушіння насіння соняшника, переваги та недоліки. The substantiation choice drying installations for drying sunflower seeds, advantages and disadvantages.
Keywords: насіння соняшнику; рециркуляційна сушарка; sunflower seeds; ecirculating dryer; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування