Екологізація, як інновація в готельно-ресторанному господарстві - Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
Значення екологізації готельно-ресторанних послуг у сучасних умовах набуває величезного значення у зв’язку з еко трендом на збереження довкілля, підвищенням попиту на екологічно безпечні товари та послуги. Все більше споживачів обирають засіб розміщення або заклад харчування звертаючи увагу не тільки на ціни та місце розташування, а й на прагнення готелю чи ресторану знизити свій вплив на навколишнє середовище.
Keywords: готельні послуги; екологізація готельних послуг; кафедра готельно-ресторанної справи