Strashynskyi, IgorMarynin, AndriyHrytsai, MaksymPolishchuk, Iryna2023-02-072023-02-072021Use of glycine in food products / I. M. Strashynskyі, A. І. Marynin, M. S. Hrytsai, І. A Polishchuk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 326–327https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39004When assessing the quality of food products, special attention is paid to their taste and aroma. Nutrition physiology considers taste and flavoring substances as important components of food that improve digestion by activating the secretion of digestive glands and contribute to the health improvement of intestinal microflora.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівglycineglucosefood industryUse of glycine in food productsThesis