Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів - Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Величко, Володимир Михайлович (My University, 2017)
Визначено найбільш перспективні джерела природних антиоксидантів для використання у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.
Keywords: бісквіт; настій; сироп; антиоксидант; biscuit; extract; syrup; antioxidant; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції