Кузьмін, Олег ВолодимировичОбеснюк, Ольга ОлегівнаВеличко, Володимир Михайлович2017-10-052017-10-052017Кузьмін, О. В. Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів / О. В. Кузьмін, О. О. Обеснюк, В. М. Величко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. – Х. : ХДУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25961Визначено найбільш перспективні джерела природних антиоксидантів для використання у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.бісквітнастійсиропантиоксидантbiscuitextractsyrupantioxidantкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропівOther