Впровадження в навчальний процес інформаційно-комунікаційних технологій: переваги та недоліки - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2015)
Впровадження ІКТ в освітню систему України та формування єдиного інформаційно-освітнього простору - одні з пріоритетних напрямів сучасної державної політики. Сьогодні ІКТ стали невід’ємною частиною сучасного світу, вони значною мірою визначають подальший економічний та суспільний розвиток людства. У цих умовах революційних змін вимагає й система навчання. The introduction of ICT in the educational system of Ukraine and the formation of a single information-educational space - one of the priorities of current government policy. Today, ICTs have become an integral part of the modern world, they largely determine further economic and social development of mankind. These conditions require revolutionary changes and training system.
Keywords: процес навчання; комунікаційні технології; інформацтйні технології; learning; communications technology; informatstyni technology; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації