Спосіб виробництва високооктанової кисневмісної добавки до бензинів або спирту етилового технічного (Деклараційний патент на винахід № 64538) - Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Кизюн, Григорій Олександрович; Міщенко, Олексій Семенович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шиян, Петро Леонідович; Мельник, Володимир Петрович (My University, 2003)
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб виробництва високооктанової кисневмісної добавки до бензинів або спирту етилового технічного шляхом введення нових технологічних прийомів. An invention behaves to a spirit industry and is the improved method of production of high-antiknock oxygen-containing addition to petrols by application of new technological receptions.
Keywords: адсорбція; adsorption; десорбція; концентрування спирту; desorption; concentration of alcohol; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства