Єремчук, Інна ОлександрівнаБондар, Наталія ПетрівнаПушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаЗінченко, Тетяна Володимирівна2018-05-242018-05-242015Патент 110163 UA, МПК (2006.01) A23G 3/52 Спосіб виробництва фруктового десерту / Єремчук І. О., Бондар Н. П , Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінчекно Т. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2014 06501; заявл. 11.06.2014; опубл. 25.11.2015, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27519Спосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.uk-UKдесертструктурапектинdessertstructurepectinкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на винахід № 110163)Other