Впровадження новітніх інформаційних систем для дистанційних онлайнплатформ навчання - Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна (My University, 2022)
Під час використання систем дистанційного навчання для організації проведення інтерактивного спілкування необхідний сервіс для організації онлайн-конференцій. Один з таких – BigBlueButton.
Keywords: освітні технології; інформатизація освіти; educational technologies; informatization of education; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки