Штангеєва, Надія ІванівнаЧернявська, Людмила ІванівнаРева, Леонід ПавловичЛіпєц, Антон АдамовичКлименко, Лариса СтепанівнаОлянська, Світлана ПантелеймонівнаЛогвін, Володимир МатвійовичВиговський, Валерій ЮрійовичКозявкін, Анатолій ПетровичХомічак, Любомир МихайловичЛагода, Володимир АндрійовичПетриченко, Ігор БорисовичГусятинська, Наталія АльфредівнаЧагайда, Андрій Олегович2013-02-222013-02-222000Методи контролю харчових виробництв : лабор. практ. / Н. І. Штангеєва, Л. І. Чернявська, Л. П. Рева, А. А. Ліпєц; М-во освіти і науки України, УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - 240 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6519Викладено теоретичні основи методів контролю харчових виробництв, наведено стандартні та перспективні методики визначення основних показників якості сировини, напівпродуктів і готової продукції з використанням сучасних приладів і устаткування. Дано порівняльну характеристику точності використовуваних методів і приладів, а також методику статистичного опрацювання результатів.Expounded the theoretical basis of methods to control food production, are standard and advanced methods for determining key indicators of quality raw materials, intermediates and finished products using modern instruments and equipment. Given the comparative characteristics of accuracy used methods and devices, and methods of statistical processing of results.otherточністьстатистична обробкахарчові виробництваметодикипоказникиякістьсировинанапів-продуктиготова продукціяприладиустаткуванняaccuracystatistical processingfood production methodsperformanceraw materialsqualitysemi-productsfinished productstoolsequipmentкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиМетоди контролю харчових виробництвBook