Міжнародні договори періоду Руїни - Даниленко, Олександр Миколайович; Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2014)
Період Руїни був надзвичайно складним і вирішальним у історії наш держави. Українські землі постійно переходили «з рук у руки» між сусідніми державами. Гетьмани, котрі несамовито прагнули кращої долі для українського народу, або ті, що прагнули навпаки, приймали не правильні або не вигідні рішення, що призвели до катострафічних наслідків. Ruins period was extremely difficult and decisive in the history of our state. Ukrainian land permanently moved "from hand to hand" between neighbors. Getman, who frantically sought a better life for the Ukrainian people, or those who wanted the opposite, taking no right or favorable decisions led to katostrafichnyh consequences.
Keywords: період Руїни; історія; Міжнародні договори; period Ruins; history; treaties; кафедра гуманітарних дисциплін