Одна задача про відновлення обладнання - Редько, О. В.; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2006)
В даній роботі, використовуючи ігровий підхід, проведено аналіз практичних ситуацій. In this paper, using the game approach, the analysis of practical situations.
Keywords: відновлення обладнання; ігровий підхід; восстановление оборудования; recovery equipment; gaming approach; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.