Сучасний стан розвитку олійно-жирової галузі в контексті продовольчої безпеки України - Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Кузьмінська, Наталія Леонідівна (My University, 2013)
Проаналізовано сучасний стан розвитку олійно-жирової промисловості у контексті продовольчої безпеки України. The current state of oil and fat industry in the context of food security of Ukraine is analyzed.
Keywords: продовольча безпека; олійно-жирова галузь; food security; oil and fat industry; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; кафедра економіки праці та менеджменту