Шульга, Оксана СергіївнаГрегірчак, Наталія МиколаївнаКовбаса, Володимир МиколайовичШульга, Сергій Іванович2014-12-162014-12-162011Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. І. Шульга, Н. М. Грегірчак // НУХТ. - 2011. - С. 86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19187Досліджено умови екструзії, завдяки яким екструзійні картоплепродукти мають допустимі показники мікробіологічного забруднення. The conditions of extrusion, extrusion through which the potato are valid indicators of microbiological contamination.otherмікрофлоракартоплепродуктизагальне мікробне числоаналіз продуктівmicroflorapotatoestotal bacterial countproduct analysisкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра харчової хіміїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктівThesis