Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів - Шульга, Оксана Сергіївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2011)
Досліджено умови екструзії, завдяки яким екструзійні картоплепродукти мають допустимі показники мікробіологічного забруднення. The conditions of extrusion, extrusion through which the potato are valid indicators of microbiological contamination.
Keywords: мікрофлора; картоплепродукти; мікробне число; microflora; potatoes; total bacterial count; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів