Перспективи використання сушеної рослинної сировини в технології крекеру - Кравчик, Ірина Євгенівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2014)
Багатоплановими комплексними дослідженнями обґрунтовано можливість та доцільність використання в виробництві керкерів порошків з капусти, імбиру, петрушки, кропу та кмину, що дозволяє отримати продукт з високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості і підвищеною харчовою цінністю. Integrated multidisciplinary research the possibility and feasibility of use in the manufacture of powdered kerkeriv cabbage, ginger, parsley, dill and cumin, which allows to obtain a product with high organoleptic and physico-chemical indicators of the quality and high nutritional value.
Keywords: харчова цінність; сушена рослинна сировина; крекер; value of food; dried herbs; cracker; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи