Проблеми викідів при роботі котлоагрегатів харчових підприємств - Лобойко, Всеволод Сергійович; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2019)
В роботі розглянуто проблему викидів при роботі котлоагрегатів на харчових підприємствах України. Детально описані заходи, що впроваджують на підприємствах передових країн, щодо зменшення шкідливих викидів та мають позитивне відображення на систему охорони праці. The paper considers the problem of emissions during the operation of boilers at food enterprises of Ukraine. The measures implemented at the enterprises of advanced countries to reduce harmful emissions and have a positive impact on the labor protection system are described in detail.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека праці; охорона праці; котельні викиди; харчова промисловість; occupational safety; оccupational health; boiler rooms; emissions; food industry