Ковтун, Аліна Володимирівна2015-04-022015-04-022015Ковтун, А. В. М’ясні вироби з додаванням рослинної сировини / А. В. Ковтун // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 93-95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20004Цілями державної політики в області здорового харчування є збереження і зміцнення здоров’я населення, профілактика захворювань, пов’язаних з неправильним харчуванням дітей і дорослих. The objectives of the state policy in the field of healthy eating is the preservation and strengthening of health, prevention of diseases related to malnutrition of children and adults.otherм'ясні виробирослинна сировинахарчуванняmeat productsherbsnutritionкафедра готельно-ресторанної справиМ’ясні вироби з додаванням рослинної сировиниOther