Дослідження процесу очищення молока з метою удосконалення сепаратора ОЦМ-5 - Лебединець, Ігор; Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович (My University, 2015)
Модернізація барабану сепаратора гарантує ефективне очищення, так як в камері твердої фази завжди забезпечується ефективна очищувальна дія, оскільки у всіх критичних точках між ламелями і барабаном постійно протікає досить великий потік і, зокрема, забезпечується досить інтенсивний рух молока. Modernization drum separator ensures efficient cleaning, since the camera always provided solid phase Cleansing effective performance because all critical points between the slats and drum constantly flowing stream rather large and, in particular, is relatively heavy traffic milk.
Keywords: молоко; критичні точки; сепаратор; рух; тверда фаза; milk; critical points; separator; solid phase; movement; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв