Роль молочної кооперації в економічному зростанні молочнопереробного виробництва в Україні - Копійка, Тетяна Вікторівна; Гаркавко, Віктор Костянтинович (My University, 2014)
Сучасний стан молочної галузі в Україні незадовільний і потребує постійного удосконалення технологій, організації та способів ведення господарства. Головна причина кризового стану молочної галузі в Україні полягає у відсутності чітко сформульованої концепції розвитку галузі. The current state of the dairy industry in Ukraine is unsatisfactory and requires constant improvement of technology, organization and methods of farming. The main reason for the crisis state of the dairy industry in Ukraine is the lack of clearly formulated the concept of the industry.
Keywords: молочна галузь; кризовий стан; кооператив; світовий ринок; dairy industry; state of crisis; cooperative; world market; кафедра економічної теорії