Склад йогурту (Патент на корисну модель № 89242) - Морозова, Ната Бадріївна; Мельник, Оксана Петрівна; Маринін, Андрій Іванович (My University, 2014)
Корисна модель належить до галузі молочної промисловості і може використовуватися при виробництві нових видів кисломолочних напоїв функціонального призначення, а саме йогуртів. Склад йогурту додатково містить порошок топінамбуру.
Keywords: порошок топінамбуру; йогурт; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; jerusalem artichoke powder; yogurt