Морозова, Ната БадріївнаМельник, Оксана ПетрівнаМаринін, Андрій Іванович2020-12-232020-12-232014Патент на корисну модель № 89242 UA, МПК A23С 9/123 (2006.01) Склад йогурту / Морозова Н. Б., Мельник О. П., Маринін А. І. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 201313887 ; заявл. 29.11.2013 ; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32406Корисна модель належить до галузі молочної промисловості і може використовуватися при виробництві нових видів кисломолочних напоїв функціонального призначення, а саме йогуртів. Склад йогурту додатково містить порошок топінамбуру.otherпорошок топінамбуруйогурткафедра експертизи харчових продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняjerusalem artichoke powderyogurtСклад йогурту (Патент на корисну модель № 89242)Technical Report