Шляхи підвищення якості ректифікованого спирту в процесі брагоректифікації - Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Сизько, Валерій Борисович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Артюхов, Володимир Якович; Михайлів, А. П. (My University, 2003)
Запропоновані схеми ректифікаційної установки з цільовим вилученням верхніх проміжних домішок та концентруванням нижніх проміжних домішок, які дозволяють суттєво підвищити якість спирту на діючих брагоректифікаційних установках.
Keywords: брагоректифікаційна установка; головні домішки; проміжні домішки; сивушна фракція; брагоректификационная установка; головные примеси; промежуточные примеси; сивушная фракция; distiller; heads fraction; intermediate fraction; fusel fraction; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства