Гулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичШиян, Петро ЛеонідовичСизько, Валерій БорисовичЖолнер, Іван ДмитровичСосницький, Віталій ВолодимировичАртюхов, Володимир ЯковичМихайлів, А. П.2012-07-052012-07-052003Шляхи підвищення якості ректифікованого спирту в процесі брагоректифікації / І. Гулий, А. Українець, П. Шиян та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 10. - С. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2046Запропоновані схеми ректифікаційної установки з цільовим вилученням верхніх проміжних домішок та концентруванням нижніх проміжних домішок, які дозволяють суттєво підвищити якість спирту на діючих брагоректифікаційних установках.otherбрагоректифікаційна установкаголовні домішкипроміжні домішкисивушна фракціябрагоректификационная установкаголовные примесипромежуточные примесисивушная фракцияdistillerheads fractionintermediate fractionfusel fractionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваШляхи підвищення якості ректифікованого спирту в процесі брагоректифікаціїArticle