Скрипка, ЗлатаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-242019-04-242018Скрипка, З. Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладу / З. Скрипка, А. Башта // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.1. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29175Кінцевим результатом запропонованого дослідження є створення фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення. з використанням плодово-ягідного міксу. The end result of the proposed study is the creation of a fruit jelly marmalade of health-improving purpose using a fruit-berry mix.фруктово-желейний мармеладзбагачувачіхарчова цінністьfruit jelly marmaladedressernutritional valueкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладуThesis