Контроль залишку миючих та дезинфікуючих засобів на виробничих поверхнях - Сербенюк, Анастасія Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Належні практики виробництва харчової продукції, враховують в тому числі і належне миття робочих поверхонь, які контактують із харчовими продуктами, і в тому числі миючі, оскільки їх залишок на робочих поверхнях та погане очищення може призвести до отруєння до формування небезпечного харчового продукту. Good food production practices include proper washing of work surfaces that come into contact with food, including detergents, as their residue on work surfaces and poor cleaning can lead to poisoning to the formation of a hazard food product.
Keywords: належні практики; миття; дезинфекція; технологічні поверхні; good practices; washing; disinfection; process surfaces; кафедра експертизи харчових продуктів