Сербенюк, Анастасія АнатоліївнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Сербенюк, А. А. Контроль залишку миючих та дезинфікуючих засобів на виробничих поверхнях / А. А. Сербенюк, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 79-80https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39324Належні практики виробництва харчової продукції, враховують в тому числі і належне миття робочих поверхонь, які контактують із харчовими продуктами, і в тому числі миючі, оскільки їх залишок на робочих поверхнях та погане очищення може призвести до отруєння до формування небезпечного харчового продукту. Good food production practices include proper washing of work surfaces that come into contact with food, including detergents, as their residue on work surfaces and poor cleaning can lead to poisoning to the formation of a hazard food product.належні практикимиттядезинфекціятехнологічні поверхніgood practiceswashingdisinfectionprocess surfacesкафедра експертизи харчових продуктівКонтроль залишку миючих та дезинфікуючих засобів на виробничих поверхняхThesis