Біотрансформація курячого посліду шляхом метанового бродіння при малій вологості субстрату - Шаповалов, Євгеній Борисович; Жадан, Сергій Олександрович; Салюк, Анатолій Іванович (My University, 2014)
Птахівництво є однією з найбільш інтенсивних і механізованих галузей сільського господарства. Основною екологічною проблемою птахофабрик є утворення посліду. Одним із шляхів його раціональної утилізації є анаеробне бродіння, яке забезпечує одержа
Biotransformation of chicken litter by methane fermentation at low humidity of the substrate
Keywords: метанова ферментація; пташиний послід; біогаз; biogas; chicken manure; methane fermentation; кафедра харчової хімії