Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна2014-06-172014-06-172010Кос, Т. С. Квас медовий на основі екстракту зелених хвойних шишок / Т. С. Кос // Новітні технології, обладнпння, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – С. 37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15253В тезах наводиться технологія виготовлення функціонального продукту квасу медового на основі екстракту зелених хвойних шишок. In theses technology of making of functional product of kvass honey is pointed on the basis of extract of green coniferous cones.otherквасекстрактмедфункціональнийkvassextracthoneyfunctionalкафедра технології оздоровчих продуктівКвас медовий на основі екстракту зелених хвойних шишокOther