Дослідження хаотичної поведінки технологічного об'єкта управління, аналіз, шляхи розв'язання проблем - Чернецький, Микола Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2014)
Важливість підтримки оптимальних значень контрольованих технологічних параметрів складних об'єктів управління, які характеризуються віддаленістю стану термодинамічної рівноваги і формуванням дисипативних просторово-часових структур, є важливим питанням для вирішення проблем управління на сучасному етапі розвитку науки і техніки. The importance of support optimal values of process parameters controlled management of complex objects, which are characterized by remoteness thermodynamic equilibrium and the formation of dissipative spatial and temporal structures is an important issue to address management problems at the present stage of development of science and technology.
Keywords: технологічні об'єкти; управління; хаотична поведінка; technological objects; management; chaotic behavior; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка